هايات يا بنات
انا قولت اجرب ندخل المطبخ سوا نتعلم
هنعمل حاجة بسيطه بس مش اووووووووى يعنى
يلا نشوف هنعمل ايه توداى
كنافه بالجبن و الكريم كراميل
المقادير:
1باكيت كنافه
1 علبة زبده حجم كبير
- الحشوة :
2 علبة قشطه
1 جبن كيري
نصف باكيت كريم كراميل
شيره متوسطه السمك ( قطر )
الطريقة:
- فككي الكنافة ثم افركيها بالزبدة و اقسميها لقسمين .
- اخلطي مقادير الحشوة في الخلاط .
- ضعي القسم الاول من الكنافة في الصينيه ثم مدي عليها الحشوه , و أخيراً غطيها بالقسم الثاني من الكنافة .
- اخبزي الكنافة في الفرن حتى تنضج و تحمر .
- صبي عليها الشيرة و قدميها ساخنة
يم يم يم
هي دي
مستنيه رأيكو في عمايل ايديا
بس لو حد جراله حاجة مليش دعوه
يادوب الحق اجري بقا
انا قولت اجرب ندخل المطبخ سوا نتعلم
هنعمل حاجة بسيطه بس مش اووووووووى يعنى
يلا نشوف هنعمل ايه توداى
كنافه بالجبن و الكريم كراميل
المقادير:
1باكيت كنافه
1 علبة زبده حجم كبير
- الحشوة :
2 علبة قشطه
1 جبن كيري
نصف باكيت كريم كراميل
شيره متوسطه السمك ( قطر )
الطريقة:
- فككي الكنافة ثم افركيها بالزبدة و اقسميها لقسمين .
- اخلطي مقادير الحشوة في الخلاط .
- ضعي القسم الاول من الكنافة في الصينيه ثم مدي عليها الحشوه , و أخيراً غطيها بالقسم الثاني من الكنافة .
- اخبزي الكنافة في الفرن حتى تنضج و تحمر .
- صبي عليها الشيرة و قدميها ساخنة
يم يم يم
هي دي
مستنيه رأيكو في عمايل ايديا
بس لو حد جراله حاجة مليش دعوه
يادوب الحق اجري بقا